Landingsside sommertilbud – VERANU

Køb dit infrarødtæppe
i dag og spar 700 kr.

Klinik Noéls infrarøde tæpper sætter standarden med perfekt kontrol over din oplevelse, med tre seperate varmezoner.

Reducer stress

Kom hurtigt ovenpå efter en lang dag eller afstress med dette tæppe

Bedre restitution

Kom dig hurtigt efter hård træning. Få Lindring af led- og muskelsmerter samt stivhed

Smertelindring

Fantastisk supplement, hvis du døjer med fx smerter fra bl.a. gigt, fibromyalgi, migræne samt muskelsmerter.

Et par ord fra vores glade brugere

Louise
LouisePrivat person
Læs mere
Infrarød varmetæppe 🌡😅💥 Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg investeret i et tæppe. Det er helt klart noget at det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!⭐️ Nogle af de BEDSTE ting jeg har oplevet ved brug af tæppet er: * Forbedret fordøjelse 💩 * Forbedret natteSøvn 🛌 * Fornyet energi og velvære ⚡️🙏🏼 * Føler forbedret restitution efter træning 🏋🏼‍♀️🫁 * Mindre gener fra mine led 🦴 * Mindre muskelspændinger 💥 * Føler mig mere ‘varm’ og fryser generelt mindre 🌡 * OG det BEDSTE er klart at det har haft så god effekt på mine kraftige mens smerter at jeg ikke længere behøver smertestillende de første 2-3 dage af min mens ❌💊 – Har været i gynækologisk udredning for endometriose osv. grundet så kraftige smerter. Det er virkelig fantastisk at tæppet har haft så god effekt på smerterne. Og så er det jo blot en bonus at man forbrænder mens man ligger og hygger sig i varmen 👌🏻
Christian Wejse
Christian WejseProfessionel Ishockeyspiller
Læs mere
Jeg bruger mit infrarødtæppe flere gange i ugen og er blevet super glad for det. Jeg føler det giver en rigtig god restitution og i en hård hverdag, som ishockeyspiller hvor man får mange “tæsk”, der hjælper det virkelig på ømheden i kroppen. Det er dejligt, at man kan tager 30 min for sig selv, hvor man bare får slappet helt af og ikke skal tænke på dagligdagens problemer. Kan kun anbefale et infrarød tæppe fra Klinik Noél, til dem der dyrker sport.
Carina
CarinaPrivat person
Læs mere
ERFARING MED FIBROMYALGI: Søde @chingebjerg / Carina skriver: Jeg købte for en lille månedstid siden et infrarøds tæppe, uden at have prøvet det, men valgte at tage chancen alligevel… jeg lider af fibromyalgi, samt en diskusprolaps i lænden, en ødelagt skulder, eksem og kronisk nældefeber og har hørt flere steder at sådan et tæppe skulle hjælpe. Jeg måtte dog lige kontakte sygehuset da jeg samtidig har pacemaker for at få en godkendelse til at anvende tæppet(jeg fik heldigvis lov). Efter at have brugt tæppet mindst en gang om dagen ofte to kan jeg ikke blot mærke en forandring i mine smerter til det gode men også i min hud, og den kløe jeg lever med 24 timer i døgnet… Jeg kan varmt anbefale Klinik Noél og ikke mindst, har man den mindste tvivl eller et spørgsmål svare hun så hurtigt hun kan.
Tidligere
Næste

Der er mange fordele

Et infrarødt varmetæppe hjælper med:
• Hurtigere restituering
• Smertelindring af muskler
• Lindring af ledsmerter og stivhed
• Forbedret blodcirkulation
• Oplev større velvære
• Bedre nattesøvn

Klinik Noéls tæpper
sætter standarden

Perfekt kontrol over din oplevelse, med tre seperate varmezoner.

Materialet, som vores infrarødtæppe er lavet af, er helt unikt, vegansk og kan ikke smelte.