Anbefalinger – VERANU

Anbefalinger

Christian Wejse

Professionel Ishockeyspiller

Den Profesionelle ishockeyspiller  @christianwejse som har været Danmarks mester, i dansk ishockey, og som nu spiller i den tyske klub “Fischtown Pinguins” i Bremerhaven,
har skrevet dette om hans erfaringer med hans Veranu infrarødssaunatæppe.

Jeg bruger mit infrarødtæppe flere gange i ugen og er blevet super glad for det.
Jeg føler det giver en rigtig god restitution og i en hård hverdag, som ishockeyspiller hvor man får mange “tæsk”, der hjælper det virkelig på ømheden i kroppen.
Det er dejligt, at man kan tager 30 min for sig selv, hvor man bare får slappet helt af og ikke skal tænke på dagligdagens problemer.

Kan kun anbefale et infrarød tæppe fra Veranu, til dem der dyrker sport.

Nicklas Helenius

Professionel fodboldspiller

Fodboldspiller, Nicklas Helenius @helenius_11 har skrevet dette om hans erfaring med vores infrarøds tæppe: Jeg har valgt at investere i et infrarød tæppe fra Veranu.

Jeg er prof fodbold spiller og spiller for Silkeborg IF. Det hjælper min restitution efter træning, men specielt efter en kamp på 90 min. Jeg har haft det klart bedre i muskler/led dagen efter kamp, efter jeg er begyndt at bruge tæppet. Dertil er min søvn blevet klart bedre efter kamp, hvor jeg normalt har svært ved at sove efter en kampdag pga. adrenalinen.

Så samlet set har det hjulpet mig med at blive hurtigere klar til næste kamp, og mere frisk i kroppen og hovedet.

 

Så tak for hjælpen Veranu.

Carina

@chingebjerg

ERFARING MED FIBROMYALGI: Søde @chingebjerg / Carina skriver:

Jeg købte for en lille månedstid siden et infrarøds tæppe, uden at have prøvet det, men valgte at tage chancen alligevel… jeg lider af fibromyalgi, samt en diskusprolaps i lænden, en ødelagt skulder, eksem og kronisk nældefeber og har hørt flere steder at sådan et tæppe skulle hjælpe. Jeg måtte dog lige kontakte sygehuset da jeg samtidig har pacemaker for at få en godkendelse til at anvende tæppet(jeg fik heldigvis lov).

Efter at have brugt tæppet mindst en gang om dagen ofte to kan jeg ikke blot mærke en forandring i mine smerter til det gode men også i min hud, og den kløe jeg lever med 24 timer i døgnet…

Jeg kan varmt anbefale Veranu og ikke mindst, har man den mindste tvivl eller et spørgsmål svare hun så hurtigt hun kan.

Jannik Krüger Christensen

Professionel ishockeyspiller

Jannik krüger Christensen som til dagligt spiller prof ishocky for Esbjerg Energy, og som har to guld medaljer som Danmarksmester, skriver sådan om sin erfaring med vores tæppet?

Jeg er super glad for mit infarødssaunatæppe fra Veranu I en stresset hverdag med meget hård træning og mange kampe, så er det ren velvære når jeg ligger i tæppet. Jeg slapper af i ømme muskler og led, og det hjælper min krop med at restituerer. Derudover så oplever jeg en naturlig træthed, når jeg benytter tæppet kort inden sengetid.

Det har helt sikkert været alle pengene værd.

Optimal Kost

@butikoptimalkost / @optimalkost

@butikoptimalkost / @optimalkost , som er en af vores forhandlere bruger det også til sine drenge.

Hun fortæller: “De elsker effekten og som den mindste på 9 år sagde i aftes, da jeg puttede han i tæppet – Det er så dejligt at være så afslappet, når jeg skal sove. Det gør mig så glad at tæppet også kan hjælpe på hans uro i kroppen.

Privat person

Blev anbefalet af @soendergaard1

Min kære veninde @soendergaard1 anbefalede mig, at prøve dette tæppe fra Veranu. Og hold nu kæft, det er noget af det bedre jeg gjort for mig selv!

Efter 3 gange i dette infrarøde varme tæppe, gik jeg fra ikke at kunne skide selv overhovedet, uden at ligge TAI kateter dagligt. Desuden kunne jeg heller ikke prutte… Til at jeg på 3. Dagen i tæppet og nu har mere “spontan” afføring, jeg kan fucking prutte igen.! Er I klar over hvor befriende det faktisk er?!

Tæppet giver mig meget velvære, jeg slapper af i hele min krop, når jeg ligger i den. Det er ikke kuren til at blive rask, men forhåbenligt kan den sammen med kateter gøre – at jeg slipper for operation, i form af #chaittrapdoor eller værre endnu #stomi💩💩. Kæmpe anbefaling herfra og kæmpe stor tak til Charl! 🙏🏻 og tak for råd og vejledning til Veranu

Louise

@louises_hverdagsglimmer

@louises_hverdagsglimmer elsker vores infrarødtæppe og skriver:

Infrarød varmetæppe 🌡😅💥

Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg investeret i et tæppe. Det er helt klart noget at det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!⭐️

Nogle af de BEDSTE ting jeg har oplevet ved brug af tæppet er:

* Forbedret fordøjelse 💩
* Forbedret natteSøvn 🛌
* Fornyet energi og velvære ⚡️🙏🏼
* Føler forbedret restitution efter træning 🏋🏼‍♀️🫁
* Mindre gener fra mine led 🦴
* Mindre muskelspændinger 💥
* Føler mig mere ‘varm’ og fryser generelt mindre 🌡
* OG det BEDSTE er klart at det har haft så god effekt på mine kraftige mens smerter at jeg ikke længere behøver smertestillende de første 2-3 dage af min mens ❌💊 – Har været i gynækologisk udredning for endometriose osv. grundet så kraftige smerter. Det er virkelig fantastisk at tæppet har haft så god effekt på smerterne.

Og så er det jo blot en bonus at man forbrænder mens man ligger og hygger sig i varmen 👌🏻